Børnehjælpsdagens Marked

Kig forbi vores fire dags velgørende marked på Bellahøj i København, hvis du vil gøre et godt loppefund eller blot nyde en festlig dag sammen med familien.

Børnehjælpsdagens Marked

Kig forbi vores fire dags velgørende marked på Bellahøj i København, hvis du vil gøre et godt loppefund eller blot nyde en festlig dag sammen med familien.

Børnehjælpsdagens velgørende marked finder sted i Kristi Himmelfartsferien, den 21.-24. maj 2020. Her kan vi desuden fejre markedets 30 års jubilæum. Forårsmarkedet er særligt kendt for sine mange stadepladser for loppere og kræmmere, koncerter, forlystelser, madboder og sjove aktiviteter for hele familien.

 

Læs også: Børnehjælpsdagens Marked 2019

 

DELTAG I BØRNEHJÆLPSDAGENS MARKED OG STØT ANBRAGTE BØRN OG UDSATTE UNGE

Børnehjælpsdagen ønsker med markedet, at sætte fokus på anbragte børn og udsatte unge i Danmark. Derfor går en del af overskuddet fra markedet til Børnehjælpsdagens arbejde for at styrke de sociale og personlige kompetencer hos børn og unge, der bor på børnehjem, på opholdssted, i plejefamilie eller efterværn. Du er altså med til at støtte et godt formål, mens du shopper genbrug og loppefund, prøver sjove forlystelser eller tager en sving om i ølteltet til livemusik.

Følg med både her på siden og Facebook-begivenheden ’Børnehjælpdagens Marked 2020’. Begge sider opdateres løbende med de sidste nye tiltag. Du kan også læse mere om programmet for markedet her på siden og du har ligeledes rig mulighed for at finde information om blandt andet booking af stadeplads for private loppere eller professionelle kræmmere, åbningstider og adresse og meget mere.

Børnehjælpsdagen driver Børnehjælpsdagens Marked i samarbejde med Ankers Tivolipark.

KRÆMMERMARKEDET I BILLEDEROPDATERING!

Børnehjælpsdagens Marked den 21.-24. maj 2020 er AFLYST pga. Corona.
Stadeholdere kan overføre deres depositum/betaling for stade til næste år eller få tilbagebetalt det fulde beløb. Kontakt Ankers Tivoli v/Anne Olsen på bogholder@ankers-tivolipark.dk for yderligere information. Vi undersøger p.t. muligheden for at afholde markedet senere på året. Vi følger naturligvis myndighedernes anbefalinger. (20.04.2020)
>>
©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.