Børnehjælpsdagens Marked

Kig forbi vores fire dags velgørende marked på Bellahøj i København, hvis du vil gøre et godt loppefund eller blot nyde en festlig dag sammen med familien.

Børnehjælpsdagens Marked

Kig forbi vores fire dags velgørende marked på Bellahøj i København, hvis du vil gøre et godt loppefund eller blot nyde en festlig dag sammen med familien.
Børnehjælpsdagens marked støtter anbragte børn og unge

Børnehjælpsdagens velgørende marked finder sted i Kristi himmelfartsferien 2020 (d. 21-24. maj 2020), hvor vi desuden kan fejre markedets 30 års jubilæum. Forårsmarkedet er særligt kendt sine mange stadepladser for loppere og kræmmere, koncerter, forlystelser, madboder og sjove aktiviteter for hele familien.

LÆS OGSÅ “BØRNEHJÆLPSDAGENS KRÆMMERMARKED 2019: GENBRUGSGULD, GURLI GRIS OG GODE KONCERTER”

DELTAG I BØRNEHJÆLPSDAGENS MARKED OG STØT ANBRAGTE BØRN OG UDSATTE UNGE

Med Børnehjælpsdagens Marked ønsker vi at sætte fokus på anbragte børn og udsatte unge, hvorfor en del af overskuddet fra markedet går til Børnehjælpsdagens arbejde for at styrke de sociale og personlige kompetencer hos børn og unge, der bor på børnehjem, på opholdssted, i plejefamilie eller efterværn. Du er altså med til at støtte et godt formål, mens du shopper genbrug og loppefund, prøver sjove forlystelser eller tager en sving om i ølteltet til livemusik.

Følg med både her på siden og Facebook-begivenheden ’Børnehjælpdagens Marked 2020’, som løbende opdateres med de sidste nye tiltag. Du kan også læse mere om programmet for markedet her på siden og du har ligeledes rig mulighed for at finde information om bl.a. booking af stadeplads for private loppere eller professionelle kræmmere, åbningstider og adresse og meget mere.

Børnehjælpsdagen driver Børnehjælpsdagens Marked i samarbejde med Ankers Tivolipark.

KRÆMMERMARKEDET I BILLEDER


©Børnehjælpsdagen 2017. Alle rettigheder forbeholdes.