Børnehjælpsdagens Marked

Kig forbi vores fire dages velgørende marked på Bellahøj i København, hvis du vil gøre et godt loppefund eller blot nyde en festlig dag sammen med familien.

Børnehjælpsdagens Marked

Kig forbi vores fire dages velgørende marked på Bellahøj i København, hvis du vil gøre et godt loppefund eller blot nyde en festlig dag sammen med familien.

DELTAG I BØRNEHJÆLPSDAGENS MARKED OG STØT ANBRAGTE BØRN OG UDSATTE UNGE

Børnehjælpsdagen ønsker med markedet at sætte fokus på anbragte børn og udsatte unge i Danmark. Derfor går en del af overskuddet fra markedet til Børnehjælpsdagens arbejde for at styrke de sociale og personlige kompetencer hos børn og unge, der bor på børnehjem, på opholdssted, i plejefamilie eller efterværn. Forårsmarkedet er særligt kendt for sine mange stadepladser for loppere og kræmmere, koncerter, forlystelser, madboder og sjove aktiviteter for hele familien. Du er altså med til at støtte et godt formål, mens du shopper genbrug og loppefund, prøver sjove forlystelser eller tager en sving om i ølteltet til livemusik.

Følg med både her på siden og Facebook-begivenheden ’Børnehjælpdagens Marked 2024’. Begge sider opdateres løbende med de sidste nye tiltag. Du kan inden længe læse programmet for markedet her på siden, og du har ligeledes rig mulighed for at finde information om blandt andet booking af stadeplads for private loppere eller professionelle kræmmere, åbningstider og adresse og meget mere.

Børnehjælpsdagens velgørende marked finder sted den 9. 10. 11. og 12. Maj 2024.

ENTRÉ FOR BESØGENDE
Som besøgende koster entre 25 kr. for en dag.
Entre 50 kr. for at deltage i alle fire dage til markedsfest. Børnehjælpsdagen driver Børnehjælpsdagens Marked i samarbejde med Ankers Tivolipark.

ADRESSE
Hvidkildevej 66, 2400 København NV
Du kan gå ind af flere indgange. Indgangene er at finde ved Hvidkildevej, Hulgårdsvej, Bellahøjvej og Borups Allé.

PARKERING
Der findes flere parkeringsområder i nærområdet. Husk altid at stille p-skiven.

DATO OG ÅBNINGSTIDER

Torsdag d. 9. maj 2024
Kl. 10:00-21:00

Fredag d. 10. maj 2024
Kl. 12:00-21:00

Lørdag d. 11. maj 2024
Kl. 10:00-21:00

Søndag d. 12. maj 2024
Kl. 10:00-18:00

OFFENTLIG TRANSPORT
Der går en række busforbindelser til markedspladsen. Find stoppesteder og se køreplan på Rejseplanen.

KRÆMMERMARKEDET I BILLEDER


©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.