Tilmelding til vores tilbud

Som plejefamilie eller institution for anbragte børn og unge i Danmark, kan I tilmelde jer og modtage Børnehjælpsdagens mange tilbud direkte i indbakken

Tilmelding til vores tilbud

Som plejefamilie eller institution for anbragte børn og unge i Danmark, kan I tilmelde jer og modtage Børnehjælpsdagens mange tilbud direkte i indbakken
Børnehjælpdagens tilbud til anbragte børn, plejefamilier og institutioner

Er I en plejefamilie eller institution for anbragte børn og unge, kan I også få glæde af Børnehjælpsdagens mange tilbud over hele landet. Indsend jeres oplysninger til os, så vil I løbende modtage vores tilbudsbrev. Tilbudsbrevet giver jer mulighed for at tilmeldes til de forskellige projekter, camps, kurser og 1-dags arrangementer. Hovedparten er uden beregning for jer – men i visse tilfælde kan der være tale om et ‘no-show-fee’, hvis I bliver forhindret i at deltage.

Tilbud til anbragte børn og unge i institutioner:

Hvis I ønsker I at modtage Børnehjælpsdagens tilbudsbrev, så kontakt venligst vores ansvarlige projektleder (se kontaktboks på denne side), så vi kan få jer oprettet i systemet.

Tilbud til anbragte børn og unge i plejefamilier:

Hvis I ønsker at modtage Børnehjælpsdagens tilbudsbrev, så udfyld nedenstående formular med de relevante informationer. Bemærk, at alle felter skal udfyldes. Vi behandler naturligvis dine / jeres oplysninger fortroligt.

Kontakt den ansvarlige projektleder, hvis I har spørgsmål.

TILMELDING FOR PLEJEFAMILIER – Udfyld venligst alle felter

  • Oplysning om plejebørn

  • Oplys kommuner, hvor plejebørn er anbragt igennem
  • Jeg giver hermed mit samtykke til, at Børnehjælpsdagen må opbevare og behandle mine oplysninger til brug i forbindelse med denne tilmelding og til at kontakte mig med andre tilbud fra Børnehjælpsdagen.

Læs mere om dine rettigheder, vores databehandling og persondatapolitik.


©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.